Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Somebodycares / Nieuws  / Lente!

Lente!

Het wordt langzamerhand lente hier in Micesti! Gelukkig is het geen hele koude winter geweest in onze streek, waardoor iedereen het goed gered heeft met het hout dat ze gespaard hadden voor de winter.

Er is weer heel wat gebeurd in Pauleasca en dat heeft het meest te maken met het gebouw. De kamers beginnen nu echt vorm te krijgen. Er is een plafond op de eerste verdieping en ook liggen bijna alle tegels er. Nog even en dan hopen we de samenkomsten in de nieuwe, grotere ruimte te houden, en de educatie programma’s en zondagscholen in 3 verschillende ruimtes. We hebben nu ook een eetzaaltje en een geimproviseerde keuken. Het is zo mooi om te zien hoe alles langzamerhand af komt, en in gebruikt genomen kan worden!

In Tanca hebben we eindelijk een stuk land kunnen kopen, vlak naast de school waar de Roma kinderen naartoe gaan. In de toekomst willen we hier een zaal bouwen waar we de programma’s voor de kinderen in kunnen houden.

Nu de lente begint, gaan wij weer in de tuin aan de gang. Dit jaar komt er een grotere kas, we zijn benieuwd hoe dat gaat worden! Maar daarover meer in het volgende nieuws…

No Comments

Post a Comment