Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Onze Missie

De Communistische periode in Roemenië is al 25 jaar geleden beëindigd. In 2007 is Roemenië in de EU gekomen, maar niet alle mensen profiteren van de economische groei. De Roma in de provincie Argeş waar wij werken (maar ook in de rest van Roemenië), worden geconfronteerd met problemen waar sommige mensen in Roemenië geen weet van hebben. Veel Roma leven in grote armoede en worden gediscrimineerd door de Roemeense bevolking. Somebody Cares wil hulp bieden bij deze problemen waar de Roma mee te maken hebben.

De belangrijkste missie van Somebody Cares is het brengen van het Evangelie. Somebody Cares wil de Roma laten zien dat God om hen geeft en Zijn Zoon, Jezus, ook voor hen gestorven is. Dat gebeurt door verschillende evangelisatie programma’s voor de kinderen, tieners en volwassenen.

Somebody Cares combineert het brengen van het Evangelie met sociale en materiële hulpverlening om gezinnen zo te helpen dat zowel hun maatschappelijke als hun hygiënische situatie verbeterd wordt.

Dat gebeurt op verschillende manieren en door middel van verschillende projecten. Zo geeft Somebody Cares onderwijs aan de kinderen. Tegelijk proberen ze de slechtste huizen op te knappen en delen hulpgoederen uit waar dat nodig is. Ook hebben ze een landbouw project met 2 kassen op eigen grond, waar verschillende Roma uit het dorp werken, zodat zij dicht bij huis geld kunnen verdienen en ook kunnen leren hoe ze groente op de beste manier kunnen verbouwen.

Image2

Păuleasca

Image2

Țânca

Image2

Tufanu

Onze Blog

Ontdek hoe u de behoeftigen kan helpen

Ondersteun het onze werk

U kunt ons helpen, zelfs al bent u niet hier in Roemenië!

Elke vorm van hulp is welkom. U kunt ons ondersteunen door middel van gebed, vrijwilligerswerk of donaties.
De projecten van Somebody Cares kunnen niet draaien zonder uw financiële hulp.

Newsletter

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen.